fbpx
MENU
Welkom
  • Te huur: een paradijsje...

  • ...op 6 uur rijden vanaf Utrecht...

  • ...voor u en al uw honden!

Chères visiteurs Français: tappez sur le bouton orange “TRANSLATE” en dessous de cette page pour la traduction Française.
Neem je honden mee op vakantie naar La Petite Frida in Franse Vogezen.
Uniek: bij ons zijn honden méér dan welkom. Er is een grote omheinde tuin bij allebei de vrijstaande vakantiehuizen. De huizen liggen zo’n 50 meter uit elkaar en zijn rustig gelegen. In de buurt zijn veel goede zwem- en wandelmogelijkheden. De tuinen van de twee huizen grenzen aan het bos en niet aan elkaar. U vindt in onze vakantiehuizen alle voorzieningen voor de honden.

Geen limiet aan hoeveel honden u mee wilt nemen! Geen extra kosten per hond per dag en geen extra schoonmaakkosten!  Wilt u een fijne vakantie met al uw honden in Frankrijk, dan heeft u nu uw hondenparadijsje gevonden.

De vakantiehuizen

Op deze site vindt u alle informatie over onze vakantiehuizen Boris en Tosca, hun grote omheinde tuinen en alle voorzieningen in de vakantiehuizen. U kunt lezen over de Vogezen, gelegen in het noorden van Frankrijk en wat u er allemaal kunt gaan doen met uw honden.

Op de prijzenpagina staan alle kosten voor het huren van de vakantiehuizen Boris en Tosca. Alle extra service en alle wetenswaardigheden die handig zijn als u bij ons op vakantie wilt komen in één van onze twee vakantiehuizen met al uw honden.

Veel foto’s van Honden mee naar Frankrijk

Wij wensen u veel leesplezier en vooral ook veel kijkplezier, want de site staat boordevol foto’s van de vele honden die al genoten hebben van onze vakantiehuizen Boris en Tosca. Extra veel foto’s van de twee vakantiehuizen zelf en hun grote omheinde tuinen. En natuurlijk ook van de mooie omgeving: de Vogezen in het noorden van Frankrijk, met zijn bossen, watervallen, beekjes, meren en prachtige bergen.

Klik op de foto voor info over Huis Boris, vakantiehuis met omheinde tuin voor u en al uw honden, in de Vogezen, Frankrijk

Klik op de foto voor info over Huis Tosca, vakantiehuis met onheinde tuin, voor u en al uw honden, in de Vogezen, Frankrijk

Klik op de foto voor info over De Vogezen in Frankrijk, ideaal wandelgebied voor u en al uw honden. Onze vakantiehuizen met omheinde tuin liggen aan de zuidkant van dit prachtige gebied

Translate »