fbpx
MENU

Praktische informatie

BETALEN
Na bevestiging van uw reservering ontvangen wij graag 50% van het huurbedrag. Vier weken voor uw verblijf bij ons wordt u verzocht de resterende 50% naar ons over te maken.

ANNULEREN
De kosten voor een annulering zijn tot 4 maanden voor de aankomstdatum 90 euro.
Hierna wordt 50% van de huursom in rekening gebracht. Vanaf 4 weken voor aanvang 100%.
REGELS RONDOM HET CORONA VIRUS (COVID-19):
Op dit moment gelden onze gewone annuleringsregels (zie hierboven). Maar mocht de Corona-crisis weer de kop opsteken: voor iedereen die ZEKER NIET kan komen door maatregelen die door een regering genomen zijn in verband met het Corona virus, zoeken we een alternatief. We zullen samen een andere datum zoeken. Dat kan ook bijvoorbeeld een jaar later zijn. De aanbetaling die reeds gedaan is, blijft natuurlijk gewoon staan. Het enige wat we daarvoor vragen zijn de annuleringskosten van 90 euro, die normaal bij een annulering langer dan 4 maanden voor aanvang van het verblijf betaald dienen te worden.

VROEGBOEKING
Natuurlijk kunt u ook al ver vooruit boeken bij ons. Wij vragen u een vroegboek-aanbetaling te doen als deze vroegboeking plaatsvindt voor 1 sept, voor een reservering in het daaropvolgende kalenderjaar. Deze vroegboek-aanbetaling bedraagt 90 euro.
In september worden alle vroegboekingen omgezet in gewone reserveringen, waarbij de 50% aanbetaling betaald dient te worden. (De bovengenoemde vroegboek-aanbetaling van 90 euro wordt dan uiteraard van deze 50% aanbetaling afgetrokken.)

AANSPRAKELIJKHEID
Wij zijn niet aansprakelijk voor letsel of andere lichamelijke problemen van uw hond(-en), noch voor schade die uw hond aan derden zou kunnen aanrichten. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met de gezondheid van uw hond zullen wij er zorg voor dragen dat uw hond zo snel mogelijk door een deskundige dierenarts geholpen wordt (uiteraard voor uw eigen rekening). Natuurlijk zullen wij u hierin bijstaan en bijvoorbeeld als tolk fungeren.

INENTINGEN
Het welzijn van uw honden staat bij ons voorop en daarom moeten uw honden zijn ingeënt voor de gebruikelijke hondenziektes. Honden met een geldige titerbepaling zijn bij ons ook welkom.
Voor Frankrijk geldt als invoerregel dat elke hond een gezondheidsverklaring van de dierenarts moet hebben. Zo’n verklaring maakt onderdeel uit van een bijgehouden Europees hondenpaspoort. Ook moeten honden tegen rabiës (hondsdolheid) zijn ingeënt (minimaal 21 dagen voor komst in Frankrijk toegediend).

WET PERSOONSGEGEVENS

Wij gebruiken uw persoonsgegevens zuiver en alleen voor de verhuurtransactie voor onze twee vakantiehuizen en om aan wettelijke verplichtingen, zoals de belastingadministratie, te voldoen.
La Petite Frida zal steeds de passende technische en organisatorische maatregelen om het verlies van persoonsgegevens of onrechtmatige verwerking tegen te gaan. We beveiligen de persoonsgegevens die wij gebruiken goed. Daarbij kijken wij steeds naar de huidige stand van de techniek en passen onze beveiliging daarop aan.

 

Translate »