fbpx
MENU

Huis Boris

huis boris

Huis Boris is een boerenwoning uit 1700. We hebben het helemaal gerenoveerd en omgebouwd naar een 2 tot 4 persoons hondvriendelijk vakantiehuis. Het is een splitlevel-woning, met 4 woonniveau’s en korte trappen van de ene naar de andere verdieping. Het huis is deels in de berg gebouwd en daardoor is de hoofdingang op de eerste verdieping. Beneden is de keuken, een halve verdieping erboven de hoofdingang, halletje en badkamer en toilet, halve verdieping daarboven de woonkamer met een open verbinding naar de slaapzolder. Huis Boris is een knus en sfeervol huisje, modern ingericht met respect voor de oude bouwstijl.

Natuurlijk zijn alle voorzieningen voor honden aanwezig: drink- en eetbakken, ligkussens, kleden en dekentjes, speeltjes en nog veel meer. Ook voor de mens is huis Boris van de nodige gemakken voorzien. Monitor met dvd-speler (met heel veel dvd’s), radio-cd-usb-speler (met een aantal cd’s). Keuken met afwasmachine, gasfornuis en -oven, grote koel-vriescombinatie (vriesgedeelte ongeveer 50 liter inhoud), afzuigkap, magnetron en alle kleine huishoudhulpjes die je nodig kan hebben.

Op de bovenste verdieping zijn twee open slaapcompartimenten, die zijn afgescheiden van elkaar door een houten wandje. In het ene compartiment staan twee éénpersoonsbedden, die kunnen worden samengevoegd tot een tweepersoonsbed.In het andere compartiment staat een bedbank. Deze kan als zitbank gebruikt worden en als er meer dan twee personen komen wordt deze bank als bed klaargemaakt, met prima slaapcomfort door een goed dekmatras.

Er zijn veel kussens en éénpersoons-dekbedden aanwezig.
In de huiskamer staat een bank, die ook als bed gebruikt kan worden. Daarom kunnen er naast 4 volwassen personen ook eventueel nog 1 à 2 (kleine) kinderen meekomen; dit graag in overleg. Het huis wordt verwarmd door een sfeervolle houtkachel die in de huiskamer staat, centraal in het huis. Beneden in de keuken staat een oliekachel met thermostaat en het toilet en de badkamer kunnen elektrisch verwarmd worden.
Bij het huis hoort een lekker terras, met mooi uitzicht en een flink grondstuk (ongeveer 900 vierkante meter) dat geheel is afgezet met schapengaas-hekken (ongeveer 1,5 meter hoog). Het stuk grond is een echte hondentuin met flinke niveauverschillen. Onze trouwe viervoeters kunnen er heerlijk klauteren, rennen, speuren en ronddollen. Picknick-tafel, ligstoelen, parasols en twee barbecues (een elektrische en een traditionele) maken het buitenleven compleet.
In het hele huis en op het terras is gratis WiFi.

 
 
 

Huis Boris in het kort:

  • • 800 m2 Tuin met 1,5 m hoog schapengaas-hek
  • Keuken: afwasmachine, gasfornuis, oven, grote koelkast met groot vriesgedeelte, magnetron
  • Slaapcompartiment met twee goede bedden, bij elkaar te plaatsen tot één groot bed, tweede compartiment met tweepersoons slaapbank
  • Badkamer: douche, wastafel
  • Apart toilet
  • Woonkamer: houtkachel, dvd, hifi, wandelkaarten
  • Wandelroutes direct vanuit het huis
  • Veel hondenvoorzieningen: zoals drinkemmers en slaapkussens
  • GRATIS WiFi

Translate »